Bonneville Speedmaster

Vanaf 18.695 €

De nieuwe Bonneville Speedmaster voegt een geheel nieuwe dimensie toe aan het Bonneville-programma. Met een veel meer klassiek Britse, ontspannen stijl, voorwaarts geplaatste voetsteunen, achterwaarts gebogen Beach Bar-stuur en de mogelijkheid een comfortabel passagierszadel te monteren, biedt de nieuwe Speedmaster de karakteristieke rijstijl van een cruiser.

 

Hoogwaardige technologieën die de rijder centraal stellen, gecombineerd met een stijlvol ontwerp, leveren een rijgedrag, comfort en controle van superieure klasse op. Vakkundig vormgegeven, biedt de nieuwe Speedmaster een uitgebreide reeks van hoogwaardige kenmerken, zoals de stijlvol vormgegeven koplamp, naast zijn klassieke Bonneville-DNA, de typerende designelementen, dat onmiskenbare motorgeluid van de krachtige Bonneville Bobber en de karaktervolle hardtail-looks.

 

De perfecte motorfiets voor rijders die meer touring-capaciteiten en een meer ontspannen cruiserstijl zoeken, dan bijvoorbeeld de Bonneville T120 biedt, mogelijk gemaakt door het nieuwe, veelzijdige duozadel van de Speedmaster. Daarnaast is hij geknipt voor iedereen die niets wil missen van de kenmerkende bravoure van de Bonneville Bobber en zijn veelgeprezen, krachtige motor, de hot rod-rijstijl en het brute motorgeluid, maar tegelijkertijd meer bruikbaarheid en praktisch gebruiksgemak zoeken.

 

Meer info